Alex Codreanu – un fost cercetaș, împreună cu niște oameni foarte faini – au construit un club de aventura indoors pentru copii. Cel mai mult ne atrage peretele de escaladă având ca temă sistemul solar (copii se cațără în deplină siguranță printre planetele sistemului solar) și tiroliana – dar pare totul foarte fain – cu atât mai mult cât toate activitățile sunt gândite de specialiștii din echipă pentru copiii între 4 și 12 ani.
Sâmbăta asta e evenimentul de inagurare si NoGravity Club – ne așteaptă pe toți cu mic cu mare cu cafea și ciocolată caldă. Ne vedem sâmbătă?

Invitație

Sâmbătă, 19 septembrie, are loc lansarea oficială a NoGravity Club, singurul loc de aventură și escaladă indoor din București, dedicat exclusiv copiilor între 4 și 12 ani.
Sunteți invitați între orele 11:00 și 17:00, să descoperiți universul NoGravity. Vă așteaptă panoul de cățărare special conceput pentru a-i obișnui pe mici cu verticala, zona de aventură cu tematică spațială și o tiroliană care va fi fără îndoială punctul de atracție principal pentru copii.
Într-un ambient viu colorat pe cei mici sunt invitați să facă sport, să descopere aventura și să învețe lucruri noi prin intermediul educației non-formale.
Printre invitații speciali se numără foarte tânăra speranță a cățărării românești Tiberiu Țintea și profesorii trăzniți de la Fun Science.
Cafeaua pentru cei mari și ciocolata caldă pentru cei mici, oferite din partea casei, vă vor menține nivelul de energie la cote maxime.
 
Puteți vedea mai multe despre club și cunoaște echipa din clipul de mai jos:

Unde e NoGravity?

În București – pe Şoseaua Berceni nr. 8.
no-gravity-harta