petrecere in casa
Cum? Simplu: nu aveți de făcut nimic altceva decât să faceți în așa fel încât să aduceți vacanța la voi, nu să mergeți voi la ea, fix după zicala “dacă muntele nu vine la Mohamed, merge Mohamed la munte”.
Brazilia? Muzică și dans! Luați-i pe cei mici și căutați melodii tradiționale din Brazilia, căutați cele mai colorate haine pe care le aveți prin casă și petrecerea poate să înceapă! Nu uitați de samba, un dans ce e musai de încercat. Sunt convinsă că piticii vor dansa mai bine ca voi, dar nu vă lăsați descurajați, talentul se moștenește, așadar e clar că trebuie să aveți și voi ceva din mișcările piticilor. 😀 Dacă vreți să intrați cu adevărat în spiritul specific unei astfel de petreceri, atunci nu uirați nici de necesitatea decorațiunilor. Multe culori tropicale: galbenul puternic sau verdele crud sunt perfecte.
Irlanda? Atunci totul va fi legat de trifoi, apoi repetați împreună cu prichindeii “Cead Mile Failte” care înseamnă tradus mot a mot “100.000 de bine ați venit”. Îmbrăcămintea va fi verde, la fel ca și toate decorațiunile, iar muzica tradițională este recunocută de oricine la orice oră, cam așa cum sunt și spiridușii “leprechaun”.
Noi deja ne simțim parcă mai bine: am avut parte de două vacanțe în două țări total diferite cu tradiții și mai diferite și promitem să nu ne oprim aici și să continuăm petrecerile tematice.
Voi ați plecat din țară cu ai voștri până acum?
Citiți mai multe despre cum puteți avea o vacanță în propriile locuințe pe oprah.com.
Sursă foto: jeffedoe/ Flickr.com.