O petrecere fără o temă este ca limonada fără lămâie, mai ales în ceea ce privește o petrecere pentru copii, așadar am găsit cele mai faine teme pentru petrecerile copiilor:

  • Supererou – mulți copii, mai ales băieții, se îmbracă și se comportă precum supereroii lor preferați. Ba chiar de multe vor un costum exact la fel ca cel purtat de eroul lor preferat, de ce nu am organiza o petrecere fix ca în desenele animate sau în filmele lor preferate?
  • Basme – prințese și prinți, personaje rele și bune – toate au un rol bine stabilit într-un basm, iar fiecare petrecere poate deveni un basm, că doar nu degeaba multe povești se termină cu o petrecere de trei zile, nu?
  • Cowboy – nu cred că e cineva care nu s-a uitat la un film cu indieni și cowboy, așadar veți avea cum să puneți la punct fiecare detaliu pentru o astfel de petrecere.
  • Pirați – este o temă mai ales pentru băieți, dar cred că ar merge fără probleme și pentru fete. Nu uitați că aveți nevoie de piscină, un lac, o piscină gonflabilă… orice, numai apă multă să fie.

Voi când ați organizat ultima petrecere pentru ai voștri?
Citiți mai multe despre petreceri tematice pentru copii pe ourmommyhood.com.
Sursă foto: …love Maegan/ Flickr.com.