De la un fluture, la un marțian sau mai știu eu ce, totul poate deveni realitate cu un simplu costum. Ideea e extrem de simplă, dar, trebuie să recunosc, că nu mi-ar fi trecut prin cap niciodată.

Costumul din Lycra, realizat de către designer-ul Emily Gunning, este plin de buzunare, unele mai mici și altele mai mari, buzunare în care copiii sau chiar voi puteți să introduceți tot felul de accesorii care să-i transforme pe cei mici în personaje de basm.

De pe o parte, nimeni nu se va plictisi niciodată de acest costum: se schimbă zi de zi, dar rămâne același, iar a doua zi o puteți lua de la capăt fără să vă întrebați cum să scăpați de pete sau cum să căptușiți tăietura, căci nu faceți nimic altceva decât să introduceți în buzunarele costumului alte și alte accesorii. Pe de altă parte, nici nu aveți nevoie de cel original. Să fim serioși, oricine poate să cumpere o bluză și niște pantaloni albi din Lycra și apoi să aplice cât mai multe buzunare pe hăinuțe.
De aici până la distracție nu vă rămâne decât să găsiți un strop de imaginație pentru a accesoriza cum se cuvine costumul.
Cum vi se pare ideea? 😀