Desenele animate sunt interzise pentru copiii mici, mici, dar atunci când mai cresc situația se schimbă, iar dacă țineți sub control totul și copiii nu se uita la desene pentru o perioadă lungă de timp totul este ok. Important este doar ca totul să fie ținut sub control și să nu se exagereze, iar atunci când vine vorba despre desene dacă ar fi unele cât de cât educative și nu foarte “agitate” atunci parcă vorbim de cu totul altceva.
În aceeași ordine de idei, pentru că astăzi este miercuri este seară de desene animate.
Am ales niște desene pentru copii mai mici, mai excat pentru cei de 3, 4, 5 ani aș zice. Colecția de desene (pentru că este vorba despre un playlist scurt, nu doar despre un singur clip) se numește Doodle Baby și nu cred că greșesc foarte tare dacă spun despre colecție că este una oarecum educativă. Asta pentru că în fiecare episod se vorbește despre numere, cifre sau litere în engleză, iar asta poate fi un prim pas în a învăța termeni de bază pentru o limbă străină.
Puteți vedea toate episoadele din colecția Doodle Baby pe Cuca.UrbanKid.ro, locul unde adunăm toate desenele animate cuminți și filmele pentru părinți și copii.