Astăzi este prima zi de caniculă, nu prima zi din an, dar prima dintr-un șir destul de lung de zile cu muuulte grade peste cele pe care le suportăm. De aceea ne-am gândit că și cei mici care rămân în case trebuie să se bucure de ceva răcoare.
Știți și voi piscinele sau bazinele pentru copii? Sunt mari, unele chiar se umflă și asta durează destul de mult, abia de încap în balcon și nu mai știți unde să le pitiți pe timp de iarnă.
Noi am descoperit Flexibath, un bazin care se strânge repede, este sigur și se depozitează sub un pat sau după șifonier ori dulap fără nicio problemă și fără a lăsa urme. Măsoară aproape 40 cm lățime și 25 cm înălțime cu 70 cm lungime, nu cântărește mai mult de un kilogram 400, se pliază numaidecât și are un dop de cauciuc care odată scos permite apei să se scurgă. E bun și pentru băița de zi cu zi și pentru bălăceala de vară, dar de data aceasta am opta pentru ultima variantă, date fiind gradele de afară.

Mai pe scurt: se folosește ușor, se poate transporta de la bunici la bloc și în vacanță, ocupă puțin spațiu și aduce “răcoarea” cu el.
Este potrivit pentru copiii care nu au încă 4 ani și noi am găsit Flexibath pe Smuff.ro, la aproape 170 de lei.
Voi aveți un bazin sau o piscină pentru copii acasă?
Surse foto: Smuff.ro.