Noaptea Muzeelor se află la ediția cu numărul 9 și anul acesta avem și câteva activități dedicate celor mici, bine, asta pe lângă faptul că sunt deschise foarte multe muzee interesante ce merită să fie vizitate, indiferent de vârstă.

Ferma Animalelor, în nocturnă

Noaptea Muzeelor se sărbătorește și la Ferma Animalelor, despre care noi v-am mai povestit acum ceva timp. Este pentru prima dată când ferma e deschisă după ce apune soarele.
ferma animalelor
Suntem invitați aici de la ora 19:00 și până la ora 24:00 (animalele trebuie să se mai și odihnească). Pe lângă vizita în căsuțele necuvântătoarelor care vor fi primitoare, cu felinare și lumânări, vom putea admira aleile iluminate și o să ne putem bucura și de jocuri interactive de la Imaginarium. În plus, va fi difuzată și seria de filmulețe animate de la Animal Planet “The animals save the planet”.

Micul Prinț, oferit de Teatrul Ion Creangă

Teatrul Ion Creangă nu se lasă mai prejos și ne invită la Muzeul Naţional Cotroceni,la spectacolul-lectură “Micul Prinţ”. Pe 18 mai, de la ora 20:00, pornim într-o aventură a cunoaşterii, pusă în scenă de actriţele Teatrului Ion Creangă – Carmen Palcu Adam şi Cornelia Pavlovici –
Micul-Print
Despre care sunt muzeele deschise, cum putem să mergem de la un muzeu la altul și care sunt activitățile speciale din acest an puteți citi mai multe pe getlokal.ro.