Toamna este chiar după colț, dar până atunci mai avem un weekend de vară de care să ne bucurăm.
În primul rând trebuie să știți că dacă aveți chef de un film nu mai e nevoie să ajugeți în cinematograf pentru asta. De vineri, 29 august, și până duminică, 31 august, are loc CineNight, eveniment care aduce filmele în Parcul recomandari evenimenteHerăstrău și la sediul Creart – vedeți tot programul filmelor din acest final de săptămână.

  • Vineri – 29 august

=> Amicii de la Creative Arts vor încheia vara cu un weekend plin, organizând nu mai puţin de 12 ateliere de creaţie în trei zile, pentru toţi copiii care vor să-şi petreacă într-un mod creativ ultimele zile de vară. Vineri distracția începe cu ateliere de colaje și scriere creative, în Parcul Ioanid, cu ocazia Zilei Limbii Române, iar sâmbătă și duminică distracția se mută la Roaba de Cultură – vedeți tot programul.

  • Sâmbătă – 30 august

=> Sâmbătă avem eveniment pentru “oameni mari”, dar de care se vor bucura și cei mici cu siguranță, este vorba despre Promenada Operei. Ca și anii trecuți, se anunță muzică bună și oameni veseli adunați pe esplanada Operei – citiți mai multe informații despre eveniment.

  • Duminică – 31 august

=> Terminâm săptămâna și intrăm oficial în toamna colorată cu un spectacole de teatru. Teatrul Ion Creangă revine pe scena Festivalului „Teatru, Stradă și Copil, iar duminica aceasta suntem invitați cu drag la spectacolul „Un lup, o capră și trei iezi”, recomandat copiilor de peste 5 ani – puteți citi detalii direct din comunicatul de presă oficial.
Voi ce faceți în acest weekend?
Sursă foto: RosiYUKI/ weheartit.com.