Un nou eveniment fashion & family break by stylishmom.ro, cu Rovena Andrei – un eveniment de fashion integrat intr-un pachet de family travel. Asta inseamna ca familia petrece timp de calitate impreuna dar si separat, mamele au un moment dedicat lor, copiii se joaca impreuna, tatii socializeaza.
Cand si Unde?
20 – 22 Martie 2015
Back-Garden-ViewGazda:  Hotel Cumpatu din Sinaia. De ce Sinaia si de ce Hotel Cumpatu?
– Pentru atitudinea prietenoasa fata de familii – de la dimensiunile generoase ale camerelor pana la faptul ca in interior fumatul este interzis;
– Pentru dimensiunea redusa – hotelul este un business de familie si are doar 25 de camera, prin urmare ne vom gasi foarte usor in el si vom avea o relatie  apropiata cu gazdele noastre;
– Pentru dotarile foarte utile: locuri de joaca in interior si exterior, un foisor numai bun de stat la taclale la un pahar de vin, un mini-spatiu de relaxare (sauna, Jacuzzi, fitness, masaj) si chiar si un spatiu pentru o seara vesela de karaoke;
Printre altele, va fi probabil extrem de amuzant pentru copii sa admire de aproape cateva trofee vanatoresti aduse tocmai din Namibia de catre proprietarul hotelului, un pasionat de vanatoare.
Programul week-end-ului in familie arata cam asa:
–          Vineri seara reuniunea pentru cina;
–          Sambata dimineata, dupa micul dejun,  mamele si copiii vor fi ocupati:
–> Mamele – cu sesiunea de primavara Stylish Mom, care va dura aproximativ o ora si jumatate – doua ore. Tema: curatenia de primavara in garderoba (ce aruncam, ce pastram, ce combinatii mai facem), tendinte de sezon si in ce merita investit. Combinatii personalizate, sub indrumarea Rovenei, in functie de personalitate, silueta, stil de viata.
–> Copiii – cu un atelier de creativitate pentru ei. Daca vremea va fi suficient de prietenoasa, atelierul pentru copii se va desfasura afara, in foisor.
–          Dupa cele doua ateliere de dimineata, va fi masa de pranz, iar apoi program liber pana seara, la cina, urmata de o sesiune de karaoke.
–          In timpul liber (sambata dupa pranz sau duminica dimineata) se poate face o vizita la Castelul Peles sau o plimbare cu telecabina.
–          Duminica – mic dejun apoi activitati de grup sau individuale si intoarcerea acasa.
Mountain-View
Tarife, informatii, rezervare.
Tarife pentru pachetele family pentru Stylish Mom la Hotel Cumpatu, cu mentiunea ca, daca niciunul dintre acestea nu se potriveste familiei voastre, se poate face un calcul personalizat:
1.       926 ron  tarif familie 2 adulti + 1 copil < 5 ani,  cazati in camera dubla executive
2.       1.124 ron/1.174 ron tarif familie 2 adulti + 1 sau 2 copii ( 1 <5 ani, 1> 5 ani) , cazati in  dubla deluxe -pentru unul sau doi copii participanti la atelierul pentru copii
3.        881 ron/931 ron  single parent 1 adult + 2 copii ( 1 <5 ani, 1> 5 ani), cazati in camera dubla executive – pentru unul sau doi copii participanti la atelierul pentru copii
Tarifele includ:
–          cazare 20-22.03 (2 nopti) + mic dejun
–          mese: cina 20.03, pranz si cina 21.03
–          acces la locurile de joaca interior si exterior, fitness, sauna si jacuzzi
–          sesiune de stil Stylish Mom
–          atelier de creativitate pentru copii
–          seara de karaoke
Daca sunteti din Brasov sau imprejurimi, se asteapta mamici interesate de sesiunea de styling si copii la joaca. Tarife:  Stylish Mom – 120 ron, atelier copii – 50 ron.
Pentru informatii, tarife si rezervari: sharing@stylishmom.ro.
Cum a fost la ultima intalnire Stylish Mom fashion & family break la Viscri puteti vedea aici.