Mâine e zi mare, așa cum v-ați dat seama deja, așa că peste tot pe unde vă duceți trebuie să fie un eveniment dedicat copiilor! După ce vă veți plimba prin tot Bucureștiul pe la activitățile pe care le-ați ales pentru distracția voastră și a picilor, seara trebuie să fie una liniștită.
Nu e iarnă, așadar poveștile la gura sobei sunt excluse, dar o seară de lectură plină de basme minunate ar fi numai bună, așa’i?
121.ro, librăria Cărturești și Editura Cartea Copiilor au pus la cale o seară de cititi povești, începând cu 18:30 la librăria Cărturești Verona (aveți o hartă mai jos, în cazul în care nu știți unde se situează)
Intrarea este gratis și pentru a vă asigura un loc, ar cam trebui să vă înscrieți la eveniment, dar nouă ne-a șoptit o păsărică faptul că dacă nu aveți timp ori nu vă funcționează conexiunea la internet așa cum ar trebui, puteți să vă duceți direct acolo, nimeni nu o să rămână de afară. 🙂
Acestea fiind spuse, vă mai povestesc că basmele vor fi citite din cartea Basmele pădurii de Rina Singh și Helen Cann, volum recomandat copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani.