Este al doilea an de existență al proiectului Roaba de cultură, timp în care nu doar că am citit cărți pe Pajiștea Pescăruș din Herăstrău, dar ne-am bucurat și de piese de teatru, sport în aer liber și multe alte activități frumoase, cum ar fi bătaia cu apă de astă vară, Bike Fest care a strâns mai bine de 3.500 de bicicliști și multe altele.
Mâine, de la ora 15:00, Roaba de cultură ne invită să fim alături de Asociația pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, iar timp de aproximativ 5 ore, unii dintre cei mai cunoscuți instructori din București vor susține un maraton sportiv ce reunește cursuri de zumba, kangoo jumps, kempo, rebound, port de bras și spinning.
Duminica aceasta, de la ora 17:30, în același loc cunoscut de toată lumea (Pajiștea Pescăruș din Herăstrău) are loc evenimentul care marchează finalul acțiunii. Mai exact, vom putea să ne bucurăm de expoziția foto “Bike Fest în 100 de imagini”, aflăm câștigătorul concursului “Fii fotograf oficial la Bike Fest”, iar la final fotografiile vor zbura spre cer, pentru a ajunge cât mai departe.
Totul, în timp ce ascultăm muzica lui Mihai Melinescu.