kidex
O noua editie a targului „KIDEX – pentru tine si copilul tau” va avea loc la Centrul Expozitional Romexpo.
In prima saptamana a lunii cadourilor, mai exact intre 2 si 5 decembrie, KIDEX va asteapta cu produse si servicii destinate viitoarelor mamici, parintilor cu copii intre 0 si 5 ani, dar si al tuturor persoanelor din viata unui copil (bunici, bone, rude, prieteni).
Vizitatorii vor putea alege cadourile ideale pentru copiii lor, mamicile vor gasi toate cele necesare pentru lunile de sarcina, cuplurile care intentioneaza sa devina in curand parinti vor avea ocazia sa intalneasca specialisti care ii vor sfatui ce e bine si ce nu e bine de urmat pentru o decizie atat de importanta.
Nu in ultimul rand, la KIDEX distractia si atmosfera de sarbatoare este in toi. Micutii se vor putea bucura alaturi de personaje de poveste, vor asista la piesele de teatru de pe  SCENA KIDEX, se vor juca in locuri special amenajate, vor putea participa la concursuri haioase cu premii consistente.
Toate acestea sunt pregatite pentru toti cei care vor sa se bucure cu adevarat de minunatele Sarbatori de Iarna.

KIDEX isi deschide portile pe 2 decembrie si isi asteapta vizitatorii pana duminica, 5 decembrie, la Romexpo, Pavilioanele 16-17.
Mai multe amanunte puteti gasi pe www.kidex.ro.

Eveniment organizat de EUROEXPO Trade Fairs.
Sursa „Euroexpo Trade Fairs”