targ de florii
Eh, cum nu? Să spun eu mai multe atunci: are loc de vineri până duminică, adică de pe 15 aprilie până pe 17 aprilie, și adună cei mai iscusiți meșteri din toate colțurile României. 🙂
Se lasă cu super distracție românească, numai imaginați-vă că acolo se vor întâlni de la olari, la cioplitori, cofetari, pielari, rudari și normal că la rang de cinste vor fi încondeietoarele și minunățiile ce ies din mâinile lor, că doar mai avem o săptămână și vine Paștele.
Așadar, dacă vreți ca anul acesta să ciocniți cu picii cele mai frumoase ouă ar trebui să dați o fugă pe la Târgul de Florii poate veți primi ceva sfaturi de la cele care fac asta de o viață întreagă
Pe lângă toate acestea, duminică, la 12:30 cei de la MȚR fac o surpriză copiilor (shh, rămâne între noi, da? Cei mici vor afla la fața locului!) trupa de copii a atelierului de teatru din cadul muzeului va juca piesa Zâna din Stejarul cu trei crengi.
La final, vă spun și despre biletul de intrare. Nu vă îngrijorați, mai avea puțin și era gratis: 4 lei pentru adulți 2 lei pentru elevi, studenți și bunici.
Vă las cu un program detaliat al târgului.
Mergeți și voi la MȚR week-end-ul acesta?
Sursă foto: celeblung/ Flickr.com.