Metrorex și Teatrul Masca ne invită să ne plimbăm cu Trenul Copiilor. Ni se promite o călătorie într-o lume minunată, cu miros de cetină și clincheturi de clopoțel, dar și cu multe povești de iarnă.
Sună extrem de bine nu? Atunci trebuie să mai știți că plimbarea are loc în Ajunul Crăciunului și sunt invitați toți copiii, cei mai micuți de 7 ani fiind așteptați de mână cu părinții și / sau bunicii. 🙂
La ora 10:00 toată lumea se întâlnește în stația de metrou Crângași, de unde metroul plin de pitici va pleca pe ruta Petrache Poenaru – Grozăvești – Eroilor – Izvor – Piața Unirii 1 – Timpuri Noi – Mihai Bravu – Dristor 1 – Nicolae Grigorescu – Titan – Costin Georgian – Republica și retur de mai multe ori.
În tren îi veți întâlni și pe Moș Crăciun (dar asta rămâne între noi, adulții pentru că este surpriza celor mici) și Clovnii Năzdrăvani, care vă primesc cu multe colinde și poezii.
Distracția se termină în jurul orei 14:00, când toată lumea fuge spre casă pentru a se odihni și a-l primi pe Moș Crăciun pe seară.
Sursă foto: Anders Ljungberg/ Flickr.com.