Primul Targ International din Romania pentru copii cu varsta intre 0-5 ani si viitoare mamici, Romaero Baneasa – 14 si 17 aprilie 2011
Baby Boom Show, Primul Targ International din Romania pentru copii cu varsta intre 0-5 ani si viitoare mamici, isi deschide portile pentru public joi, 14 aprilie.
Timp de patru zile, pana duminica, 17 aprilie, la Romaero Baneasa, in cadrul a doua pavilioane spatioase, peste 120 de companii din Romania si de peste hotare, isi expun produsele si serviciile, ofertele speciale si discounturi semnificative, pentru miile de vizitatori.
La Baby Boom Show, publicul va gasi articole vestimentare pentru copii cu varsta intre 0 si 5 ani si pentru viitoarele mamici, jocuri si jucarii, carucioare, trusouri pentru nou-nascuti, scaune auto pentru bebelusi, mobila si accesorii pentru camera copilului, dulciuri dar si servicii recoltare celule stem la nastere.
La Baby Boom Show, atat copiii, cat si actualii sau viitorii parinti sunt rasfatati cu premii de peste 15.000 de euro, prin tombole si concursuri.
Astfel, una dintre atractiile targului este Maratonul Carucioarelor. Vineri si sambata, taticii se pot inscrie la Maratonul Carucioarelor, o competitie haioasa care se va desfasura in cadrul pavilionului Romaero Baneasa.
Aflati la carma carucioarelor puse la dispozitie de organizatori, vor parcurge in graba un traseu prestabilit, urmand ca primul ajuns la destinatie sa castige un carucior modern DHS Baby. Atmosfera va fi animata de sotiile sau iubitele lor care vor face galerie si ii vor sustine pe toata durata competitiei.
Baby Boom Show va pune accent si pe sanatatea copiilor astfel ca viitoarele mamici au ocazia sa castige kituri complete pentru recoltarea de celule stem la nastere, prin participarea la diverse tombole.
Timp de patru zile vor fi organizate mai multe tombole si concursuri, cu premii de peste 15.000 de euro: Super Tombola Chicco, Super Tombola Biogenis, Tombola Gravidei, Tombola Bebelusului, Maratonul Carucioarelor, Arbaleta pentru tatici, Concurs Puzzle, Ziua Cord Blood Center, Tombola Edu Class.
Nu in ultimul rand, la Baby Boom Show,  distractia este la ea acasa. Micutii se vor juca alaturi de personaje de poveste, vor asista la scenete de teatru, se vor bucura de spatiile de joaca si vor putea participa la concursuri haioase cu premii consistente.
Vizitatorii beneficiaza de parcare gratuita imediat langa pavilioanele Baby Boom Show iar in duminica de Florii (17 aprilie), mamicile care au nume de flori pot intra gratuit la targ alaturi de intreaga familie.
Baby Boom Show este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii.
Echipa Euroexpo Trade Fairs este responsabila pentru succesul editiilor precedente ale targului Kidex si a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Print & Sign, Advertising Show, Digital Print & Sign, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Salonul International de Mobila, Wellness Show si Cleaning Show.