Magicienii din Waverly Place
Magicienii revin in forta in sezonul trei sambata, 7 mai, de la ora 9:25.
Cea de-a treia serie din “Magicienii din Waverly Place” soseste intr-un nor de fum, cu un maraton de cate 6 episoade de la 9:25 (inclusiv trei episoade noi de la 10:45) sambata, 7 mai.
In acest sezon, Alex isi urmeaza visul de a deveni o artista si isi creeaza propriul studio artistic intr-o casa de papusi in miniatura. Justin, in ultimul an de liceu, intentioneaza sa savureze fiecare moment si isi incearca norocul la o vanatoare de monstri. Max isi perfectioneaza abilitatile de magician si devine un concurent serios al copiilor Russo in incercarea de a deveni singurul mostenitor al puterilor magice ale familiei. Acum ca Harper stie ca Alex este magician, se obisnuieste cu o viata plina de aventuri magice si haos cu cea mai buna prietena a sa.
Nu pierdeti lansarea magica a sezonului trei din “Magicienii din Waverly Place” sambata, 7 mai, cu trei episoade noi de la 10:45, urmate de noul film original Disney Channel, “Avalon High”.
Noile episoade se vor relua de la 16:05 (inainte de “Magicienii din Waverly Place – Filmul”) si din nou la 14:00 duminica, 8 mai.