seri de poveste Carturesti
Începând de luni, 13 decembrie, mansarda librăriei Cărturești din Arthur Verona se transformă în loc de spus basme copiilor, pentru că începe evenimenul “Seri de poveste”.
Așadar, în fiecare seară până pe 17 decembrie, de la ora 19.00, sunteți așteptați de mână cu cei mici să vă întâlniți cu vedete și să le auziți cum citesc povești prichindeilor.
Pe 18 decembrie veți avea parte de o seară de fotografie inedită. Copiii vor vedea lumea prin lentilele aparatului de fotografiat, fiind ajutați de Alice din țara minunilor și Pălărierul Nebun.
Programul îl aveți mai jos:

  • Luni – 13 decembrie: povești muzicale cântate de mezzo-soprana Caludia Maru Hanghiuc de la Teatrul Național de Operetă “Ion Dacian”
  • Marți – 14 decembrie: povești, însoțite de diagrame, spuse de Eugen Cristea și Cristina Deleanu
  • Miercuri – 15 decembrie: povestea serii va fi spusă de păpușile create și mânuite de copii și vârstnici de la Centrul Generații al Fundației Principesa Margareta a României.
  • Joi – 16 decembrie: seară de desen de poveste, iar desenatorul surpriză oferă viață personajelor de basm evocate de povestitorii Alexandru Arșinel (de la 18.30), Bianca Brad, Liana Stanciu și George Mihăiță
  • Vineri – 17 decembrie: Adelaida Zamfira și Nicolae Nasta vor crea prim mimă și gest basme, iar Noul Cinematograf al Regizorului Român va oferi copiilor 3 scurt metraje ale marelui pionier al filmului mut: Charlie Chaplin
  • Sâmbătă -18 decembrie: seară de fotografie, unde cei mici vor vedea lumea prin aparate de fotografiat.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în comunicatul de presă pe care îl puteți accesa de aici.
Ce spuneți, ne vedem acolo? 🙂