teatrul tandarica 1 decembrie
Cum mai toată lumea este p’acasă, e motiv numai bun de ieșit la distracție cu cei mici! La Teatrul Țăndărică se pun la cale multe lucruri frumoase pentru copii: de la piese de teatru, până la ateliere de educație interculturală.
Începem cu atelierul! De la ora 14.00, pe 1 decembrie, Anima Studio vă așteaptă cu “Atelierul Aici-Acolo”, un program de educație pentru cei mici pus la cale de Eugenia Barbu și realizat de A.C.T.O.R. Prin acest program copiii au acces la informaţiile despre cultura diverselor ţări europene, direct de la tineri veniţi în Romania prin Serviciul European de Voluntariat al Programului Tineret în Acţiune.
Trebuie să șiți că programul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani.
teatrul tandarica spectacole
Vă spuneam mai sus de piese de teatru. Miercuri, motanul încălțat, peștișorul de aur și pescarul sunt prieteni buni! Serios, pentru că la Sala Lahovari, de la ora 12.00 sunteți așteptați la spectacolul “Motanul încălțat” și de la ora 18.00 începe “Pescarul și peștișorul de aur”.
Am uitat să vă spun că, în perioada 26 noiembrie – 5 decembrie, se desfășoară 6-a ediție a Festivalului Internațional al Teatrului de Animație “BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECȚIE” deci dacă veți trece zilele acestea pe la Teatrul Țăndărică veți avea numai surprize!
Sursă foto principală: violinha/ Flickr.com.