fabrica Tup Tup
Țup-Țup este iepurașul care vine cu multe cadouri și dulciuri la copiii cuminți de Paște, iar dacă ai voștri au între 5 și 8 ani sunt super privilegiați anul acesta pentru că pot descoperi chiar cum este în fabrica iepurașului de Paște. Ba mai mult, pot lucra cot la cot cu el, pentru că la Muzeul Național de Geologie pe 16 aprilie, adică mâine, sâmbătă, are loc un atelier de creație și distracție.
Așadar, de la orele 10:00, 12:00 și 14:00 cei mici vor face decorațiuni de Paște alături de Țup-Țup, care îi va învăța să facă puișori, coșulețe, colaje sau să coloreze ouăle. Mai mult, iepurașul promite că picii vor afla și ce înseamnă “tehnica șervetului”, un secret pe care Țup-Țup îl va face public doar celor care vin la atelierul de creație.
Cu ce mai sunt așteptați copiii? Videoclipuri și povești frumoase, desene animate și tot felul de alte minunății, toate legate de Sărbătorile Pascale.
Pentru a rezerva un loc la fabrica iepurașului Țup-Țup (pentru că locurile nu sunt nelimitate, deh, are o anumită capacitate) părinții ar trebui să sune repede, repede, la 021/212.89.52 interior 123, prețul biletului este de 16 lei.
Știați că iepurașul de Paște are o fabrică doar a lui?