Cismigiul Copiilor
ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti va invita duminica, 29 mai, in Parcul Cismigiu de Ziua Internationala a Copilului.
Personaje costumate, mimi, cataligari, jongleuri, statui vii, clovni si magicieni ii vor introduce pe cei mici  intr-o lume de poveste. Copiii vor construi papusi, vor deveni maestri Origami, artistii plastici vor desena si vor modela impreuna cu ei, multi vor asculta povesti, iar cei mai nazdravani vor participa la experimente distractive, jocuri si concursuri sportive. In chioscul central, micutii sunt asteptati la face-painting si la coafor. Portretisti si caricaturisti le vor imortaliza figurile si le vor oferi in dar.
Timp de 10 ore, vor fi spectacole in toate zonele parcului.
Pe cele doua scene  – amplasate in vecinatatea Chioscului central si langa Platan – vor urca ansambluri artistice, trupe de dans, coruri si solisti. Se vor juca spectacole de teatru de la institutiile de profil din Bucuresti. Copiii vor fi distrati duminica de actorii de la Tandarica, Ion Creanga, Masca si de la Teatrul de magie Andrei Teasca.Parcul va fi decorat cu baloane colorate si panouri ilustrate cu imagini din basme. Fanfara va rasuna pe alei, iar majoretele vor anima atmosfera.  Surpriza zilei va fi o tombola cu premii.Castigatorii extragerilor se vor plimba cu hidrobicicleta pe lac sau vor primi cursuri gratuite de limba engleza. Premiul cel mare va fi o excursie la Disneyland Paris.Ziua Internationala a Copilului se va incheia cu recitalul trupei HI-Q, care va avea loc pe scena mare, la ora 20,00.
“Cismigiul copiilor” implineste 10 ani de la prima manifestare si este un spectacol conceput si organizat de ArCuB-Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti.


Despre Centrul de proiecte culturale al Municipiului Bucuresti – ArCuB
ArCuB promoveaza cultura orasului Bucuresti, propunand programe si strategii, proiecte din cele mai variate zone ale culturii: teatru, muzica, arte vizuale, dans, ateliere de creatie, productie editoriala etc.