Primul este Târgul Cărtureștilor ediția de Paște (că doar nu e vorba de aia de Crăciun 😀 ) care are loc între 15 și 23 aprilie, la Cărturești Verona.
Este vorba de distracție mare atât pentru papilele noastre gustative care vor fi de-a dreptul încântate când vor gusta ciocolată, vinuri bune și alte bunătăți, cât și pentru intelectul nostru ce va fi răsfățat cu muzică, filme și nu în ultimul rând cărți bune.
Toate exponatele sunt alese cu mare grijă de către librarii de la Cărturești și dacă tot trecem pe aici putem lua și câte un cadou pentru mămică, tătic, bunici ori prieteni de familie, pentru că sunt și coșuri cu ouă încondeiate și altele pentru suflet și stomac.
Sărbătoare mare și la Târgul Cadourilor de Paște de la Sala Dalles. Aici distracția a început pe 13 aprilie și se termină tot pe 23 aprilie, deci încă mai aveți timp să dați o fugă pe acolo. De la 10:00 la 20:00 porțile sunt larg deschise pentru orice Iepuraș care vrea să facă daruri frumoase în ajun de Paște ori chiar în ziua sărbătorii, iar intrarea este liberă.

Pe scurt: două târguri de sezon așteaptă părinții cu cei mici de mână! Mergeți și voi?