cultura vizuala
Îl știți pe Horia Bernea? În cazul în care nu vă aduceți aminte de artist și nu ați apucat să căutați încă pe Google 😛 vă spun eu de ce vi se pare cunoscut numele: Horia Bernea este artistul care a redefinit Muzeul Țăranului Român după 1990.
O expoziție a lui este deschisă acum la Muzeul Național de Artă Contemporană, până pe 27 februarie. Copiii și părinții sunt așteptați la această expoziție nu doar pentru a o admira, ci pentru a participa la niște cursuri tare faine – de cultură vizuală.
Timp de o oră și jumătate picii, de mână cu părinții, vor înțelege arta lui Horia Bernea și vor încerca apoi să realizeze și ei opere de artă care să aducă a cele semnate de artist.
Cursurile sunt organizate în funcție de vârsta copiilor, astfel:

  • sâmbătă, 29 ianuarie şi duminică, 13 februarie, ora 11.00 – părinţii cu copii de 9-12 ani vor fi întâmpinați de Angelica Iacob şi Doina Anghel
  • duminică, 20 februarie, ora 11.00 – părinţii cu copii de 6-8 ani o vor avea drept gazdă pe Doina Anghel şi, respectiv, pe Angelica Iacob
  • duminică, 6 februarie, ora 11.00 – părinţii cu copii de 4-5 ani se întâlnesc cu Angelica Iacob

În cazul în care v-am făcut curioși vă mai spun că tariful pentru a participa la curs este de doar 20 de lei pentru fiecare persoană, bănuți în care este inclus și biletul de acces în expoziție.

Cursurile au loc, așa cum v-am spus și mai sus, la Muzeul Național de Artă Contemporană (aveți o hartă detaliată mai jos), iar înscrierile se fac individual sau în grup, în săptămâna evenimentului la e-mail: office@globalmindscape.ro, telefon: 0724083932, 0724569037.

Have fun!
Voi ați fost la cursuri de cultură vizuală până acum?
Sursă foto: globalmindscape.ro.