Cind asculti cu adevarat poti crea un spatiu de prezenta in care sa hranesti, prin validari si parafrazari minimale, increderea de sine si autonomia copilului tau. Il poti sustine sa isi largeasca perspectivele prin metafore aliniate cu universul sau interior. Prin dezvoltarea intuitiei si a capacitatii tale de observator il poti sustine sa relationeze sanatos cu sistemele din care face parte (gradinita, scoala, grupurile de prieteni, etc) si cu lumea in general.
Acesta este cel de-al doilea curs de seara din cadrul programului Coaching pentru parinti – editia a treia. Va asteptam miercuri, 13 iunie, orele 18:30 la Hotelul Capital Plaza (Bldv Iancu de Hunedoara nr. 54) pentru dezvoltarea abilitatilor de ascultare dintr-un spatiu de prezenta. Iata ce vom explora:

  • Cum sa-mi eliberez mintea de ganduri ca sa ascult cu adevarat?
  • Cum sa ma ascult si pe mine cand il ascult pe copilul meu
  • Ascultarea din spatiul de „nu stiu” sau beneficiile non-intentionalitatii
  • Exersarea intuitiei
  • Cum sa fiu participant si observator în acelasi timp
  • Beneficiile tacerii

Cind copilul tau iti vorbeste il asculti cu adevarat? Adica fara sa intrerupi, fara sa iti exprimi acordul sau dezacordul, fara a judeca, fara a face comparatii? Daca simti ca mai ai nevoie de practica, te asteptam cu drag alaturi de noi!
Acesta este cel de-al doilea curs din programul lunar Coaching pentru parinti, derulat in 6, 13, 20, 27 iunie 2012. Daca participi la ultimele 3 cursuri beneficiezi de o reducere de 10%.
Mai multe informatii despre program si inscrieri la peak-experience.ro.

  • Coaching-ul creeaza un spatiu de prezenta si conectare cu sine, astfel incit parintii isi gasesc in interor cele mai bune solutii. La ultima editie de Coaching pentru parinti au gasit strategii cu rezultate surprinzatoare: un copil de 6 ani caruia nu i-a fost niciodata foame a inceput sa manince, un altul (laconic), care nu vroia sa mearga la gradinita a inceput sa povesteasca in detaliu de ce…
  • Urmatoarea sesiune: intrebari iscusite: „Cum relationezi cu copilul tau, ii spui mereu ce sa faca sau îl întrebi? Dacă vrei să practici arta de a pune întrebări iscusite, te invităm miercuri seara la cel de-al treilea atelier al programului. Pentru că nu orice întrebare este bună. Unele întrebări creează lanţuri, altele oferă libertate. Unele întrebari sunt toxice, iar altele sunt benefice – creeaza spaţiu de reflecţie şi expansiune a cadrului de referinţă. Împreună o să găsim acele întrebări care sporesc autonomia în viaţa copilului tău”

Casandra Bischoff
Executive & team coach
+40 723 613 442
www.peak-experience.ro

Sursa foto: pipitdapo/ Flickr.com.