Iepure in iarba
Nu vă recomandăm ca de Paşte să ieşiţi la iarbă verde (iarba verde e pentru animale), noi vă trimitem în alte locuri, ca oamenii civilizaţi ☺.
Aşa că luaţi-vă copiii de mână, asta dacă nu aveţi deja altceva în plan pentru Paşte, şi noi vă spunem cam unde aţi putea merge.
În primul rând, în Herăstrău s-a deschis sezonul de agrement. În traducere liberă, în ziua de Paşte, puteţi traversa lacul… cum să zicem în loc de „moca”? Puteţi traversa lacul gratuit – mai multe şalupe vor pleca de la debarcaderul central la debarcaderul Garofiţa. Pentru turul lacului, există ambarcaţiuni mai mari care vor pleca de la debarcaderul Pescăruş.
La Liberty Center, cei mici vor da nas în nas (dacă îi duc părinţii) cu Iepuraşul, care le-a pregătit un program special pentru ziua de Paşte. Astfel, începând cu ora 15.00, copiii sunt aşteptaţi la Atelierul de Creaţie „Căsuţa Iepuraşului” – concurs de desen care are ca temă Căsuţa Iepuraşului amplasată la Liberty Center. După aceea, urmează un spectacol de magie cu trupa Rothini, apoi concursuri pe gheaţă.
Spre final, copiii vor putea participa şi la un fel de Miss şi Mister Iepuraş – se vor deghiza în Iepuraş şi se vor întrece pentru titlul de „Cel mai frumos Iepuraş”. Ziua se încheie cu „Cioc! Poc!”, adică un concurs de spart ouă (Adrian Năstase nu şi-a anunţat încă participarea la eveniment).
Programul Liberty Center de Paste 2010
Cioc! Poc!
Sursa foto: TheBusyBrain / Flickr