Intre 28 mai si 1 iunie 2011 are loc in cadrul Romexpo, Bucuresti o noua editie a Oraselului Mami, cel mai important eveniment al anului pentru parinti si copii pana la cinci ani. Evenimentul este insotit de momente de teatru, dans, balet, concursuri pentru cei mici, promotii pentru parinti si seminarii tinute de expertii in parenting despre diferite laturi de dezvoltare ale copiilor.
Banca centrala de celule stem Regina Maria, va fi prezenta in cadrul Oraselului Mami cu o noua promotie pentru viitorii parinti. Astfel, cei care aleg sa stocheze celulele stem ale bebelusui lor cu Regina Maria vor primi un card de discount de 5% in policlinicile Retelei private de sanatate REGINA MARIA. Viziteaza standul lor in Pavilionul F, standul Regina Maria si afla tot ce te intereseaza despre viitorul si sanatatea copilului tau.
Despre Regina Maria, banca centrala de celule stem:
De 15 ani REGINA MARIA asigura in Romania excelenta in servicii medicale. Alegand aceasta banca de celule stem, beneficiati de un pachet complet de servicii atat pentru copil cat si pentru familia dumneavoastra.
Banca Centrala de Celule Stem, REGINA MARIA stocheaza doar celule stem si nu sange integral. Celulele stem din sangele cordonului ombilical au devenit unitatea de transplant preferata de majoritatea centrelor din lume.
In prezent, Banca Centrala de Celule Stem, Regina Maria este singura banca privata de celule stem ce transporta si proceseaza majoritatea unitatilor de sange din cordonul ombilical in 30 de ore si prima banca ce stocheaza tesut de cordon ombilical (TCO), in laboratorul din Bucuresti. Iar cu cat acestea sunt procesate mai curand dupa nastere, cu atat ai garantia stocarii unui numar mai mare de celule stem viabile.