Spiridusii sunt asteptati la Muzeul National de Geologie, din 20 noiembrie, pentru a pregati din timp cadouri pentru cei dragi. In decursul a 4 intalniri vom picta, decupa si modela, cu diverse materiale, cele mai frumoase decoratiuni de Craciun: sosetute care sa-l astepte pe Mos Nicolae, casute ca de turta dulce, ingerasi, oameni de zapada, fulgi de nea, braduti frumos impodobiti, reni inhamati la sania Mosului si chiar pe cel mai indragit personaj, Mos Craciun, in diferite ipostaze amuzante.
Programul nu are continut stiintific si se bazeaza pe proiectii video de povesti, filmulete si desene animate dedicate Craciunului.
Fabrica lui Mos Craciun este deschisa pe 20 si 27 noiembrie, pe 4 si 11 decembrie 2010, de la ora 10. Intrarea in Fabrica este permisa spiridusilor cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani, cu pofta de distractie si buna dispozitie.
Pentru a intra mai usor in atmosfera atelierului, participantii sunt rugati sa poarte mici accesorii vestimentare in ton cu sarbatorile de iarna (caciulita, vestuta etc)

Pretul biletului este de 16 lei/participant.
Spiridusii coordonatori :
Ramona Visalom si Lidia Tanase
Locatie: Muzeul National de Geologie