Chiar astăzi, începând cu ora 18:00, de Ziua Internațională a Mulțumirilor, copiii se pot bucura de jocuri educative, reguli de bune maniere, proverbe și jocuri de rol, dar și de șansa să ne mulțumească părinților și prietenilor așa cum se cuvine. Unde? La Carrefour Berceni.
Seria evenimentelor pentru copii este lungă și plină de distracții. Sâmbătă, începând cu ora 17:00 și până la 20:00, cei mici sunt așteptați cu spectacol de dans My Dance și apoi cu un atelier de creație de obiecte decorative prin tehnica papier maché.
Pentru a termina săptămâna așa cum am început-o, adică cu multe activități faine pentru cei mici, duminică suntem invitați să serbăm Ziua Internațională a Beletristicii printr-o competiție. Este vorba despre un concurs numit “De-a joaca și lectura” destinat copiilor mai măricei, pentru că probele presupun recitarea de poezii, lecturare de povești, compunere de poezii și de povești cu niște cuvinte date și multe altele.
Până la distracție însă suntem curioși: voi știați de existența Zilei Internaționale a Mulțumirilor și Zilei Internaționale a Beletristicii? 🙂