Romanul Sinzianei Popescu continua povestea personajelor mitologice romanesti ce populeaza Celalalt Taram.Va mai amintiti de Calatoria lui Vlad in Celalalt Taram? De atunci au trecut zece ani, iar Celalalt Taram s-a schimbat. Granitele s-au rearanjat, carmuitorii sunt acum… altii. Nu se mai nasc decat Balauri „de rand”, cu mai multe capete, dar mai putina putere. Ielele au imbatranit, Blajinii se ascund, Capcanii au pierdut razboiul, iar Zmeii, mai puternici ca niciodata, parjolesc totul in calea lor.
Acesta e momentul cand o noua aventura e pe cale sa inceapa. Prietenii? Aceiasi. Dusmanii? Cu mult mai multi. Carausul? Nu este singur, ci sunt… doi.
Cel de-al doilea volum al seriei „Andilandi” – Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie – va prezinta peripetiile gemenilor Andrei si Lucia in Celalalt Taram. in misiunea lor de a o duce pe Andilandi de la Sanziene la Ursitoare, pe langa personajele binecunoscute ale primului volum, Carausii vor mai intalni si clanurile asuprite ale Piticilor, pe Statu-Palma-Barba-Cot si al sau Iepure schiop, Zanele-pasari si Valvele-baltii, Licuricii si multe alte figuri deosebite ale mitologiei romanesti.
De dragul prietenilor nostri plecati din tara si al copiilor lor, de cateva zile si acest al doilea volum este disponibil – pe langa eleganta editie cartonata din librarii – si in format electronic pentru dispozitivele si aplicatiile Kindle.
Titlurile electronice in format Kindle pot fi achizitionate de pe site-urile Amazon si, dupa cumparare, pot fi citite concomitent de acelasi utilizator prin intermediul tuturor dispozitivelor si aplicatiilor sale ce pot afisa acest format – Kindle 2 si 3, Kindle DX, iPad, iPhone, iPod Touch, telefoanele si tabletele Blackberry sau cele bazate pe sistemul de operare Android, PC-uri si Mac-uri.
Pretul este de 3,99 dolari SUA pentru achizitionarea in Statele Unite si ajunge in Romania la 6,89 dolari.
Dupa ce primul volum al seriei a fost distins in anul 2009 cu Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti, sectiunea de literatura pentru copii si tineret, ne bucuram sa va anuntam ca in curand un nou Caraus va duce povestea mai departe alaturi de Pasarea Maiastra si de nelipsitul Cal Nazdravan. Cel de-al treilea volum al seriei Andilandi va fi publicat in aceasta iarna concomitent pe hartie si in format electronic.