Eu aș zice dimineața! Pentru că de dimineață nu ne pasă cum arătăm și cât de lipite ne sunt pleoapele, știm doar că ne trezim alături de cele mai dragi persoane din întreaga lume și spunem „Bună dimineața!” cu tot sufletul, zâmbind cu siguranța că a mai început o zi alături de cei dragi.

Asta cred că este valabil și dacă vorbim despre persoanele care nu sunt tocmai vesele și prietenoase de dimineață, căci tind să cred că nu lipsa zâmbetelor contează în acele momente, ci senzația de “naturalețe” 100% și pupicii pentru cei mici sau sărutul dat soției/ soțului, iubitei/ iubitului! Iar dacă ar fi să aleg un moment preferat dintre toate acestea nu ar fi acela când este gustată prima sorbitură din cafea sau din ceai și nici acela când ieși din duș, ci fix momentul în care deschizi ochii și nu ești sigur dacă încă dormi sau te-ai trezit și ești ținut/ă în brațe sau îl vezi pe cel de lângă tine.

Fotografiile sunt realizate de Jana Romanova, care spune că rolul unu cuplu este să aștepte, să aștepte un copil și să aștepte ca toată viața lor să se schimbe în 40 de săptămâni. 🙂
Mai multe fotografii & povestea lor pe oitzarisme.ro.