N-am mai avut timp de nimic… Si asta (fara legatura cu subiectul ‘timp’ care apare ca un adevarat laitmotiv pe bloguri …si pe buna dreptate…) – ziceam ca nu mai apuc sa fac nimic pentru ca little miss se pare ca are ceva probleme cu somnul. Mai exact cu dormitul ziua. Si mai exact are reprize de somn de 30minute – maxim 40minute de vreo 4 ori pe zi. Asta inseamna, cum a fost ieri, ca din 12 ore (din zi) ea a dormit 2 ore, in reprize de 30 minute. Cumplit. Si pentru copil care se trezea si dupa jumatate de ora plangea de somn si pentru mine care nu mai stiam ce sa-i fac sa o fac sa treaca peste un ciclu de somn si sa intre in urmatorul, adica sa doarma legat macar o ora.

Si asta se intampla de mai bine de 2 saptamani. Cam odata pe saptamana doarme un somn de 2-3 ore legat. In rest, numai in reprize.

Am incercat de toate pentru a o ajuta, nu reusesc … sa o legan sa nu o legan, sa o alaptez sa nu o alaptez, sa o plimb in carucior afara sa nu o plimb, sa o pun in sling sa nu o pun in sling, sa ii dau suzeta sa nu ii dau suzeta, sa o mangai sa nu o mangai, sa fie liniste sa fie muzica, sa fie lumina sa fie mai intuneric … si cred ca au mai fost chestii pe care le-am incercat. Cateodata nu a functionat nimic  nimic. Acum zic si Doamne Ajuta ca seara adoarme destul de repede si usor. Doar ziua sunt probleme. Am mai auzit de copii in astfel de situatii…si ca se rezolva de la sine. Uff…sper…sper…

Si pentru ca tot eram in tema am dat intamplator peste acest cantecel. Mi se pare super dragut. Enjoy! 🙂