A trecut si Craciunul. Primul Craciun toti 3. Si au trecut si cele 7 luni ale Ioanei. Si am avut brad si cadouri si casa plina de prieteni si am umblat teleleu in fiecare zi. Si a fost frumos.
de craciun

de craciun 3

Apoi a trecut si Revelinoul si a inceput noul an. De data asta n-am mai avut liste cu ce imi propun sau imi doresc ci un singur gand m-a insotit cand s-a batut 12 noaptea. Un singur gand pentru toti 3. Si atat.

Little miss era sa prinda noul an cu noi la masa 🙂 dar a cazut la datorie pe la 12 fara un pic. Totul era atat de incitant ca nici n-a vrut sa auda de somn. Nici noi n-am combatut prea mult dar ne-am simtit tare bine cu Dobrestii.

Si ca sa inceapa anul bine am tras o fuga pana la mare. Eram prea aproape ca sa o ratam. Cea mai frumoasa zi de iarna! 15 grade, soare, mare linistita, copil linistit.

dragomirestii la mare

in constanta iarna

prima data la mare

Apoi a mai venit ceva nou (si pentru noi si pentru Ioana). Si chiar pe 1 ian. Prima raceala a donsoarei, cu muci si febra. Pe febra am dovedit-o, pe muci inca nu. Ne luptam. Eu sunt mai daramata (se pare ca si pe mine ma paste raceala). Ioana la 38.7 se catara pe unde apuca, aproape ca fugea de-a busilea si nu dadea semne ca ar vrea sa doarma. Eu ziceam ca poate e termometrul defect…de unde pana unde temperatura asta…Si apoi incepu si nasul sa curga. Pana aici ne-a fost bucuria.

Una peste alta … nu sunt superstitioasa ca a racit copilul chiar in prima zi din an. Sper sa o vad sanatoasa cat de repede si sa nu se mai chinuie sa respire cand o alaptez. Asta e cel mai nasol moment.

Sper si simt ca 2010 va fi (cel putin) total diferit de 2009, din toate punctele de vedere. Sa lasam in urma cele rele (daca nu s-ar fi nascut little miss cred ca ar fi fost cel mai greu si urat an pe care l-am fi avut pana acum). Ce interesanta e si viata asta … si cum a venit Ioana in cel mai bun moment posibil. Am incredere ca si fratiorul/surioara va face la fel 😉

ioana te iub pe nisip

P.S. nu e scrisul nostru 🙂