Sau … Cum sa nu faci nimic intr-o zi.
M-a lovit si pe mine o urma de raceala (nu pare nici viroza nici gripa dar nasul imi curge si am o stare generala foarte proasta, de moleseala si ameteala). Si de aici … de 2 zile parca zac. Bine, nu-i ca inainte cand stateam in pat, la televizor cu o cana de ceai sau dormind pe canapea…acum zac si ma tarasc prin casa dupa Ioana sau cu Ioana si incerc sa fac lucruri. Concluzia dupa ziua de ieri: casa e cu fundul in sus, in bucatarie toate insirate, in dormitor lucrurile spalate (de sambata!!! ca deh, a fost sarbatoare) inca stau cuminti, afara din sifonier…si un copil prin toata nebunia asta caruia nu i-am citit, nu i-am pus muzica…pur si simplu nu-mi aduc aminte ce am facut ieri cu ea (inafara de somn).

Ba da…o poza cu ea in balansoar, extrem de plictisitaplictisita

Nu stiu cum a trecut ziua… Pentru ca nu m-am simtit in stare sa ies afara donsoara n-a mai prins somnul de dupa amiaza si atunci la ora 7 (da…la ora 7, adica 19.00, dupa ora noua) little miss dormea deja (imbaiata si tot).
Ea s-a trezit cu forte noi…eu inca nu prea bine dar parca ma simt mai rau cand vad casa asa, chiar daca tot o sa ma tarasc prin ea si azi…decat sa ‘zac’ ca ieri in continuare si sa treaca orele iar pe langa mine si eu sa le pierd iremediabil. Asadar, la treaba 🙂 Dar mai intai Ioana la somn, nu de alta dar e treaza de la 6 dimineata 😛