Am tanjit de luna trecuta sa merg si eu la intalnirea Mafiei Mamicilor dar cum eram cam neincrezatoare si cam stresata sa ies in lume cu Ioana, avand in vedere agitatia ei si refluxul gastric…am zis sa mai astept.

Si iata ca a venit si urmatoarea intalnire si mi-am luat inima in dinti si am zis ‘hai si noi’. Initial am zis ca ma duc ca mai stiu eu cateva persoane pe acolo, sa nu ma simt prea stinghera. Din pacate Andreea n-a putut veni, nici Irina si nici Bianca. Asa ca mi-am luat inima in dinti, copchilul in scaunelul de masina si am purces. A se consemna este prima data cand mami si Ioana calatoresc singurele in masina, fara insotitori distractivi in spate pentru Ioana.

Si a fost foarte bine. Atat de bine incat am stat pana seara tarziu, mult dupa ce s-a spart gasca de mamici.

Acuma deh, probabil ca n-am dat dovada de prea multa responsabilitate si am lasat copchilul nespalat 😛 dar s-a simtit bine afara, s-a jucat, a mancat, a dormit. Ce rost avea sa o bag intre cei patru pereti caldurosi ai casei cand afara era asa de bine…

La intalnire, asa cum zicea si Ada, am recunoscut din poze cateva mamici. N-am indraznit sa vorbesc chiar cu toata lumea…mai ales ca majoritatea se cunosteau deja de prin alte parti sau erau mai vechi in gasca. M-am lipit si eu de familia Roua (am mai sporovaduit cu Bebelissimo), am incercat sa o ajut nitel, impreuna cu Bogdana, pe mamica de Degetzica sa o instaleze pe donsora in sling, am cunoscut multa lume frumoasa si copii frumosi. Little miss s-a comportat exemplar 😀 a zambit, a cascat ochii mari la toata lumea, a molfait un iepuras… Mai tarziu a venit si Diana & Co (lasa, ca data viitoare o sa fiti primii 😉 ) am mai sporovaduit putin si cu ea…

Poze am vazut pe aici. Probabil ca o sa mai apara si prin alte parti, erau multe aparate foto pe la Verde Cafe.

Seara s-a incheiat frumos cu donsoara dormind (nu in scoica, fereasca! lipita de mine, ca intotdeauna), cu prieteni, pizza, bancuri si cele obisnuite de vineri seara.

La cat mai multe iesiri!