Ne-am innoit cu un sling…

Chiar daca ne-a prins noaptea, am chinuit nitel niste persoane (cum ar fi Diana si piticul ei), dupa o incercare nereusita pentru ca little miss se fataia de foame sau sete, dupa o alergatura mica spre un loc mai retras in care sa ii satisfac domnisoarei foamea/setea … am reusit. Uite si rezultatul:

ioana in sling

prima zi in sling

Asta este una dintre pozitii. Mai incercam si altfel…

Si pentru ca tot era seara compromisa si de altfel mult prea calduroasa, transpirati de agitatie am zis sa ne oprim sa ne racorim. Mamica, tatica si copchilul impreuna cu nasii piticoatei (alergati si ei si la fel de transpirati dupa toate evenimentele) ne-am oprit in Da’mask. Inca odata am zis – ce bine ca e vara si ca iesitul la terasa se poate face cu una bucata copil, chiar daca e in carucior sau in sling.

In Da’mask mare harmalaie (ceva meci…). Tot aici surpriza placuta – ne-am intalnit cu finul (aka Tudor), Paul si Radanu iar Ioana a fost iar la vizionare.

In tot acest timp, de la punerea in sling pana acasa, data jos din sling si inca pe canapea, in harmalaie, muzica, rasete … little miss a dormit  bustean.

Concluzie – copil fericit si parinti si mai fericiti!

Multumim Diana 😉