copii modelaj lut
Intalnirile se desfasoara incepand din 12 noiembrie, in fiecare zi de vineri, de la orele 14 si 16. Numarul maxim de participanti pe grupa este de 15.
Programul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 9 ani, dornici sa-si puna la incercare indemanarea si creativitatea.
La incheierea programului va fi organizata o expozitie cu lucrarile copiilor, iar cele mai bune dintre acestea vor fi premiate cu diplome si cadouri. Juriul va fi format din cercetatori si artisti plastici.
Pretul unui bilet este de 11 lei/sedinta, materialele necesare (lut, ceramica, plastilina, fimo) urmand a fi aduse de fiecare participant la inceputul cursului.
In prima sedinta, copiii vor modela un «Diplocaulus», un amfibian foarte mare ce statea mai mult in apa. Caracteristic lui Diplocaulus ii este capul in forma de bumerang cu ajutorul caruia se presupune ca se ridica la suprafata apei pentru a prinde animalele ce inotau deasupra.
Partener : Elixir Press
Parteneri media: Romantic Fm, Radio România Cultural, Radio Smart FM, Radio Itsy Bitsy, SensoTV, Jurnalul Naţional, Şapte Seri, comunicatedepresă.ro, Port.ro, onlinegallery.ro, calendarevenimente.ro, copilul.ro, clopoţel.ro, calificativ.ro, grădiniţe.com, Ghidul Oraşelor, www.isoscel.com , TeenPress
Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.
021/212.89.52
Muzeul National de Geologie
Sursa foto – Carf/ Flickr.com