Eh, tre’ să recunoaștem cu toții că sunt unele momente în care mămicile sunt ocupate până peste cap. Unele dintre acestea, poate chiar “cele mai cele” sunt zilele de dinainte de Crăciun. Căutarea cadourilor, achiziționarea lor, împachetarea darurilor, liste cu tot felul de bunătăți pentru masa de Crăciun, pregătiri pentru petrecerea pe care o organizează sau la care se duc! Toate acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care voi, mămicile, le aveți pe tot felul de liste aruncate prin toată casa.
Noi am pregătit din timp o grămadă de desene animate cuminți (consumate cu “porția”) și acum am căutat pentru voi și un joc creativ plin de culori (click pentru download). Puteți descărca puzzle-ul de sezon și apoi nu mai aveți de făcut decât să-l printați pe un carton sau pe o foaie de hârtie ceva mai grosuță.
Aveți delimitate bucățelele de puzzle și odată ce le-ați decupat copiii se vor putea bucura de un puzzle home made, iar mămicile vor putea să termine, într-un final, toate pregătirile de Crăciun.