softfamily
Sunt singura care vrea să dea zeci de ani în urmă ca să se poată bucura de toate minunățiile ce se regăsesc acum pe piață pentru copii? 🙂
În altă ordine de idei, astăzi vă povestesc despre trei piese de mobilier pentru copii care sunt, deocamdată, doar în fază de proiect. Este vorba de trei… fotolii, să le spunem, realizate de Creature Industry, care sunt extrem de confortabile în orice poziție s-ar așeza cel mic (și știm cu toții că imaginația picilor nu are limite) și sunt și în formă de animăluțe. Ce animăluțe? E secret! 😛
Fotoliile nu au nici ochi, nici urechi, deci fiecare pitic își imaginează ce animăluț și-ar dori el. Eu una mă uit la piesele de mobilier și văd niște iepurași.
softfamily
Fie că se joacă, se odihnesc un pic sau decid să se întindă, cele trei piese de mobilier sunt numai bune, mai ales că sunt realizate dintr-un fel de spumă, astfel încât picii să nu se rănească în timp ce se joacă.
Pentru că designerii s-au gândit și la părinți au ales niște culori neutre care se pot spăla ușor și dacă mai pui la socoteală faptul că unele părți sunt din piele ecologică, deja curățarea lor este super simplă.
softfamily
În plus, fotoliile-minune au și alte surprize. Înăuntru sunt jucării, muuulte jucării.
Promitem că imediat ce sunt pe piață anunțăm pe toată lumea. 🙂
Vouă cum vi se par? Ați cumpăra așa ceva?
Sursă foto: YankoDesign.com.