Se spune că noi, adulții, ne complicăm mult prea mult atunci când  avem o problemă și ne gândim de cele mai multe ori la ce e mai rău, fără a lua în calcul soluția cea mai simplă. Cred că acesta a fost motivul de la care a pornit o fetiță de doar 8 anișori ce a încercat online-ul cu degetul și a văzut că poate rezolva problemele oricui.
Mai exact, a gândit în spirit antreprenorial: se spune că atunci când găsești soluția la o problemă ai realizat ceva de calitate, iar ea găsește soluții la orice problemă. 😀
Lăsând gluma la o parte, eu chiar cred că un copil poate să ajute mulți adulți atunci când e nevoie de cineva care să ofere soluții la o anumită problemă. Cum de ce? Pentru că cei mici gândesc mult mai clar, nu caută soluții complicate care să ne încurce și pe noi, apăi întreaga situație și sunt mereu sinceri.
Dacă aveți nevoie de ajutor pentru problemele voastre nu ezitați să o contactați la adresa de mail misseviemouse [@] gmail [.] com sau pe site-ul oficial, dar mare atenție pentru că trebuie să plătiți. Deh, fiecare sfat vine cu un preț, nu? Nu vă speriați pentru că nu este vorba de un cost mare: cel mult 1£ pentru o soluție, în funcție de câ de gravă este problema pe care o ai.

“I’m in the business of making problems go away. You don’t need a big company to solve your problems, you just need the right problem-solver”

Așa își descrie mica afacere Miss Evie Mouse, iar noi sperăm să rezolve toate problemele oamenilor din întreaga lume și să aducă la fel de multe zâmbete precum ne-a adus nouă când am aflat de existența ei.
Cum vi se pare ideea? 🙂
Sursă foto: h.koppdelaney/ Flickr.com.