Dacă bancul spune “mai bine vă duceți în pădure”, noi spunem “mai bine vă luați un iPhone”, serios acum este și la ofertă, unde mai pui că a fost lansat și iPhone 4 în România acu ceva timp, deci aveți modele de unde să alegeți!
Cu tot cu iPhone vine și dădaca. De fapt, doar dacă veți alege și aplicația Supernanny.
După cum arată și numele, astăzi vă prezentăm o aplicație care vă ajută să-i educați pe cei mici, mai precis una care oferă tehnici parentale prin care copiii vor înțelege că e bine să fie ascultători și că sunt pedepsiți atunci când fac lucruri care nu aduc tocmai… zâmbete pe fețele părinților.
aplicatie supernanny
Aplicația abia a fost lansată, mai precis a văzut lumina “AppStore” pe 10 noiembrie, și este realizată după show-ul de la TV cu același nume. Nu, nu emisiunea de la noi, ci prima de acest fel care a fost realizată în afara granițelor României.
Poate cea mai interesantă parte a aplicației este “Reward Charts“, care permite iPhone Moms și Dads să realizeze o grafică, unde apare câte o bulină atunci când cel mic e ascultător. Când graficul este complet, aplicația afișează modalitățile prin care piciul poate fi răsplătit pentru faptele bune.
Vă mai spunem că aplicația costă 3.99 euro și poate fi descărcată doar în limba engleză.
Nu pledăm pentru “tehnologizarea” activității de părinte, însă de multe ori acest fel de ajutoare sunt binevenite. 🙂

N-ai iPhone? Cumpără acum de aici:
iPhone 4 – 16GB
iPhone 4 – 32GB