Teoretic, “a lucra de acasă” implică, evident, să ai biroul acasă. Practic însă, atunci când e vorba despre antreprenoriat și meseria de părinte ai nevoie de un birou unde să îți planifici întâlnirile și, câteodată, să lucrezi de acolo. 🙂
În cazul în care nu ați aflat în buricul Bucureștiului s-a lansat The HUB Bucharest, un spațiu vesel și primitor, plin de oameni creativi și veseli care te ajută să ai cele mai bune idei și un birou liniștit atunci când trebuie să fii ochi și urechi asupra proiectelor tale.

Are o suprafață de 290 de metri pătrați, cu funcționalitate de spațiu de lucru, de întâlniri și de evenimente, internet WiFi rapid, imprimantă multifuncțională, bucătărie, cabine pentru telefoane private sau skype-calls și lounge.
Unde mai pui că e și foarte ieftin, puteți alege abonamentul care vi se potrivește, fie că aveți nevoie de câteva ore pe lună, pentru că în restul timpului sunteți ocupați cu cei mici sau lucrați de acasă, fie că aveți întâlniri zilnice cu potențialii clienți.
Eu vă las cu mult mai multe informații în comunicatul de presă din secțiunea specială și vă doresc mult spor, multe idei “crețe” și distracție plăcută, pentru că a munci se poate dovedi a fi fun!