Când eram mică știam că pe 24 decembrie trebuie să stau mai mult timp trează. Indiferent dacă părinții îmi spuneau că trebuie să mă duc la culcare pentru că altfel Moș Crăciun nu va veni, eu eram cu urechile ciulite sub plapumă și cum auzeam un zgomot care venea din spatele ușii dormitorului mă ridicam din pat cât ai zice “pește” și eram lângă bradul de Crăciun, doar, doar să-l prind pe Moșul cum lasă darurile.
L-am prins o singură dată, dar atunci el a venit pe ușa de la intrare, nu prin balcon (deh, stăteam la bloc) cum mi-au spus părinții. Eram tare nedumerită cum de știa Moș Crăciun că pe masa de la bucătărie aveam vin fiert, dar mi-a explicat mama după că Moșul știe tot ce se petrece în casele copiilor în preajma Crăciunului.
Dacă și ai voștri au aceleași curiozități, atunci puteți să-l filmați pe Moș Crăciun cum intră și lasă daruri. Priviți o filmare mai jos:

Încă din 2009, părinții îl filmează pe Moș Crăciun și se pare că pe acesta nu-l deranjează deloc, pentru că e mereu vesel și pus pe oferit cadouri. Filmarea cu camera ascunsă costă ceva (aproape 15$), dar, zicem noi, merită fiecare cent și se poate realiza prin thesantavideo.com.
PS – Nu uitați să verificați dacă scrisoarea voastră a ajuns la Moș Crăciun.