TinyTap este o aplicația gratuită pentru iPad care permite părinților să-și construiască propriile jocuri pentru copiii lor și nu numai. Iar dacă vă gândiți, ca și mine într-o primă fază, că este necesară ceva informație din “ograda programatorilor” aflați că NU, de data aceasta aveți nevoie doar de imaginație și un iPad. Atât! 🙂
Pare că sună a reclamă când vă spun că “este atââât de simplu!” dar chiar așa este, penttru că nu trebuie decât să faceți niște fotografii cu ai voștri sau cu alte lucruri/jucării din jurul vostru și să adunați câteva întrebări legate de poze. Atât! Apoi urcați aplicația și vă puteți juca alături de cei mici sau, cu puțin noroc, și alți copiii vor considera jocul vostru util și distractiv și-l vor folosi și ei.
Ca să nu vă mai explic prin cuvinte multe, scrise alb pe negru, mai bine vă las cu un videoclip de prezentare care vă va spulbera orice întrebare (sper):

Pentru moment, aplicația TinyTap este disponibilă doar în AppStore și poate fi utilizată doar pe iPad, dar avem promisiuni cum vă se va lansa cât de curând și în Google Play, pentru utilizatorii de Android.
Să vă distrați!

Sursă foto: David Boyle/ Flickr.com.