Homeopatia poate fi un stil de viață. Și, foarte interesant, poți chiar tu să descoperi ce efecte poate avea în familia ta și poți să înveți să o folosești în multe situații. Homeopatia nu cere și nici nu impune renunțarea la medicina alopată. Homeopatia te poate ajuta să intervii în cazuri de urgență (și toți știm că astfel de cazuri apar destul de des atunci când copiii sunt mici). Da, atunci când copilul a căzut și s-a lovit (indiferent că a făcut un cucui sau s-a lovit la genunchi), imediat cum s-a întâmplat poți să acționezi, poți să administrezi un remediu (chiar tu, din trusa ta de prim ajutor), care să ajute organismul să se refacă mai repede și fără sechele. Da, dacă s-a lovit la cap și ești îngrijorat, firește că după aceea te duci la un medic să îl consulte, dar înainte de asta poți să acționezi. Chiar poate fi de o importanță majoră.

De ce să înveți mai multe despre homeopatie și la ce te-ar putea ajuta

Copilul tău răcește ușor? Sau poate are stare de vomă. Sau a făcut febră. Sau poate o boală a copilăriei. Sau poate îi este greu să se adapteze la școală sau grădiniță. Sau poate manifestă o anxietate de separare destul de greu de gestionat. Gripă? Muci? Tuse? Sau poate tu, ca mamă, te simți copleșită, sunt prea multe de făcut, prea multe responsabilități și tu ești una singură și simți că nu mai faci față. Sau poate alăptezi sau ești însărcinată și medicii alopați se simt de multe ori neputincioși atunci când vine vorba de prescrierea unui medicament.
Sunt lucruri mici sau mari, majoritatea se întâmplă când nici nu te aștepți și care se pot rezolva mult mai ușor dacă apelezi la homeopatie. Pentru că homeopatia tratează omul ca întreg. Homeopatia vede boala, afecțiunea dincolo de manifestările fizice din corp.
Dacă vrei să citești mai multe despre homeopatie o poți face aici. De asemenea, te invit să urmărești și interviul cu Dr. Gențiana Ciubuc (reprezentanta în România a Academiei Internaționale de Homeopatie Avansată The Other Song).

Seminarul Potențialul Homeopatiei – 16 octombrie (18.00 – 20.00) la București

Seminarul Potențialul Homeopatiei se adresează în egală măsură medicilor de orice specialitate, farmaciștilor și tuturor persoanelor dornice să înțeleagă și să integreze homeopatia în stilul de viață actual. Așadar, vă invităm pe voi părinți și viitori părinți să mergeți, să cunoașteți un om deosebit și să învățăm împreună de la el.
Workshop-ul pentru medici și farmaciști homeopați este în perioada 16-18 octombrie și detalii găsiți aici.
afis-eveniment-general-final.-jpg
rajan sankaranDespre Dr. Rajan Sankaran

Dr. Rajan Sankaran este cunoscut pe plan internațional pentru gândirea sa pătrunzătoare și pentru conceptele sale inovatoare, în special definira bolii ca iluzie, abordarea simptomelor mentale și a viselor, clasificarea remediilor pe regnuri și completările la lista miasmelor existente. Popularitatea lui a crescut exponențial datorită cercetărilor sale recente despre regnul vegetal și cele șapte niveluri care au deschis noi orizonturi în homeopatie. Din ce în ce mai mulți homeopați pun în practică ideile lui cu efecte dintre cele mai promițătoare.