destinatii Ziua Copilului
Pentru că se apropie 1 Iunie şi pentru că nu ne-am putut gândi la o variantă mai bună de a vă petrece Ziua Copilului decât printr-un city break tematic, ne-am gândit să punem de o vacanță specială, petrecută în familie.
Mai aveţi destul de mult timp la dispoziţie pentru a vă planifica în detaliu vacanţa de familie, trebuie doar să vreți să plecați din țară sau, de ce nu, să găsiți un loc frumos pe lângă noi și să începeți de pe acum să puneți la cale toate detaliile.
Chiar dacă am propus de la bun început că nu mergem dupa un clişeu deja stabilit, nu am cum să nu urc Parisul ca oraşul cel mai bun pentru o vacanţă reuşită de familie. Avem vestitlul parc Disneyland care nu mai are nevoie de nicio prezentare, dar sunt convinsă că atât copiii, cât şi adulţii se vor distra aici pe cinste, iar surprizele sunt la tot pasul. Surprizele animate adică, pentru că peste tot veţi da doar de personaje şi peisaje din desene animate.
Evident că Parisul nu este singurul oraș care merită văzut de Ziua Copilului, așa că vă las cu mai multe detalii și cu destinații de 1 Iunie pe theCityBreak.ro.
Voi aveți deja planuri pentru Ziua Copilului?
Sursă foto: Scott & Elaine van der Chijs/ Flickr.com.