Ți-am mai povestit despre Uber – alternativa civilizată de a călători prin București și fiind mari fani, le-am propus și susținut introducere UberFAMILY în România și iată că serviciul este disponibil de astăzi, ora 11:00, în București. Yeey!

Mai exact, când comandați o mașină Uber, aveți acum posibilitatea să comandați una care vine cu scaun auto special pentru copil. Se va aplica o supra-taxă de 7 lei pentru acest serviciu – ceea ce noi zicem că e ok având în vedere că supra-taxa în NY este de 10$.

 

screenshotFAM

 

Aveți toate motivele să încercați UberFAMILY și mai mult decât atât să îl folosiți de câte ori aveți nevoie să vă deplasați cu cei mici prin oraș. The cherry on top – cei mici vor găsi în fiecare mașină UberFAMILY și câte o carte pentru copii oferită de Editura Litera Mică.

 


ÎNCEARCĂ UBERFAMILY ASTĂZI!

FĂ-ȚI CONT UBER ȘI INTRODU CODUL UBERDEFAMILE. AI PRIMELE 2 CURSE UBERFAMILY GRATUITE ÎN LIMITA A 20 LEI FIECARE, DOAR ÎN INTERVALUL 20-23 AUGUST


 

Vezi mai multe despre UberFAMILY chiar în anunțul oficial. Este disponibilă și o secțiune de Întrebări frecvente. Iar la noi poți găsi tone de informații și idei despre cum să călătorim în siguranță și fără să ne plictisim, cu mașina.

Comentarii prin Facebook (recomandat)

comentarii

Pin It on Pinterest

Share This