Ziua Națională a României vine și cu deschiderea patinoarelor din București. Numai bine, aș zice, pentru că cei mai mulți dintre părinți au zi liberă de la serviciu, așa că se pot bucura de mână cu cei mici de primele ture pe gheață.
Zci să le luăm pe rând, ca să știm la ce ne așteptăm. 😀
Cele mai “centrale” patinoare, adică cel din Cișmigiu și cel din Herăstrău, vor fi deschise de luni și până joi ăntre 10:00 și seara la 21:00, sâmbătă de la 10:00 la 22:00, iar duminică de la 10:00 până la miezul nopții.
La intrare biletul este de 10 lei în timpul săptămânii și 15 vineri, sâmbătă și duminică, iar dacă nu aveți patine atunci mai scoateți din buzunar încă 10 lei pentru două ore de închiriat patine. De reținut este că de pe 1 decembrie și până pe 23 accesul pe gheața de la Cișmigiu este gratuit de luni și până vineri. Tot gratuit veți intra și la patinoarul din Herăstrău de pe 1 și până pe 16 decembrie, între orele 10:00 și 12:00, tot în timpul săptămânii.
Un alt pantinoar ce este luat cu asalt an de an de copii și părinți deopotrivă este cel din Parcul Tineretului. Acesta este deschis de luni și până duminică de la 10:00 la 22:00, iar intrarea costă 10 lei + încă 10 lei pentru închirierea de patine.
Voi la ce patinoar vă duceți cel mai des? Cei mici au patinat până acum sau acesta este primul an în care încearcă patinele?
Sursă foto: Fort Wainwright Public Affairs Office/ Flickr.com.