Am inceput sa numaram orele pana la prima sesiune Stylish Spring by Promenada. Caci numai astazi nu e maine, ziua in care ne intalnim cu mamele preocupate de stil. Si-apoi vin repede repede si zilele de luni si de miercuri, cand ne vom vedea cu voi, celelalte, care ati fost inspirate de evenimentul nostru si v-ati propus sa fiti alaturi de noi.
Chiar daca afara nu e chiar primavara inca, ea e fix dupa colt si nu stim cand o sa apara energica, zambitoare, stralucitoare, cu chef de vorba. Si pentru ca garderoba noastra, parul, fata, ochii, spiritul, postura, increderea in sine, toate astea e musai sa fie pregatite pentru cand se va arata ea, doamna primavara, v-am provocat sa ne vedem la Promenada si sa vorbim despre cum facem toate aceste pregatiri.
Vestea cea buna este ca Stylish Spring by Promenada are o intreaga echipa de stilisti pregatita sa va intampine si sa va povesteasca cum se intampla lucrurile in acest sezon cu articolele vestimentare, cu coafurile, cu machiajul, cu accesoriile. O echipa mica, energica si cu siguranta eficienta, pentru ca mini-sesiunile de sfaturi teoretice si aplicate vor fi integrate intr-un modul de stil de o ora si jumatate.

Fashion styling – Rovena Andrei

Rovena ne va introduce in tendintele sezonului de primavara-vara 2014, ne va da sugestii de intepretare si ne va sfatui cum sa ne adaptam garderoba tendintelor astfel incat sa nu producem pagube majore in bugetul familiei. Apoi va lansa teme pentru tinute vestimentare potrivite diverselor ocazii, compuse in jurul unei piese din garderoba, care vor fi urmate indeaproape de sugestii de hair styling si de make-up.

rovena

Hair styling – Razvan Dobrescu,  Yvonne Salon Promenada

Razvan este proprietarul celor trei saloane Yvonne din Bucuresti, dintre care unul se afla in Promenada si este unul dintre stilisti de top din tara, avand in spate o experienta de 15 ani. Prezenta lui Razvan la evenimentele noastre este un motiv suficient de puternic pentru a fi neaparat pe lista Stylish Spring by Promenada, daca nu sunteti inca.
El ne va vorbi despre ce este “in” si ce este “out” in aceasta primavara in materie de tunsori si coafuri, va face sugestii de ingrijire si stil potrivite femeilor urbane, pentru care viata de zi cu zi vine cu diverse provocari, intr-un ritm extrem de alert.
In fiecare dintre cele trei evenimente, recomandarile lui Razvan vor fi aplicate pe doua dintre participante, pentru a fi astfel vizualizate de catre public. Scopul este acela ca, in finalul sesiunii, fiecare dintre noi sa poata deveni propriul hair stylist pentru diversele ocazii urbane, cand timpul nu ne permite sa ajungem la salon.

salon-yvonne-dorobanti-bucuresti

Make-up – Daniela Titov & make-up artist Douglas

makeup douglasDe la make-up artistul Douglas vom afla: ce este in voga anul acesta pe segmentul de make-up, cum sa ne potrivim machiajul la tinuta si la coafura si cum sa il ajustam atunci cand suntem in postura de a schimba foarte rapid conjunctura.
Practic, recomandarile artistului de make-up vor fi aplicate pe cele doua modele, ilustrand astfel temele lansate de Rovena si preluate atat vestimentar cat si pe hair styling.
Despre parfumeriile Douglas
Istoria parfumeriilor Douglas a inceput cu aproape 200 de ani in urma, cand scotianul J.S. Douglas a emigrat in Germania, manat de visul de a face oamenilor viata ma frumoasa, deziderat care a devenit ulterior sloganul companiei: “Douglas face viata mai frumoasa”. In anul 1821 el pune bazele unei parfumerii – fabrica de sapun in Hamburg, iar astazi Douglas Group este unul dintre retailerii de top din lifestyle-ul european. Pe piata din Romania parfumeriile Douglas au intrat in 2007, iar promisiunea pentru public este aceea de a oferi  o experienta de shopping placuta, adica mai mult decat parfumuri si cosmetice.

Stylish Spring by Promenada  – 2, 3 si 5 martie

PromenadaO ora si jumatate nu inseamna prea mult pentru noi, constant preocupate de stil si interesate de tips-uri vestimentare, de hair styling si de make-up. Insa nici nu ne propunem sa epuizam totul la o singura intalnire. De data asta ne pregatim pentru intalnirea cu primavara lui 2014, pentru a nu fi complesite de tavalugul de informatii si de tendinte, din care cu greu am putea alege ce e potrivit pentru noi, pentru dulapul nostru, pentru par, pentru ochi, pentru zambet, pentru fermec.
In afara de sfaturi, va asteptam cu mici cadouri si vouchere de discount oferite de partenerii nostri, Yvonne Salon si Douglas. Si cu multa multa bucurie, chef de primavara, de soare si de a face lucruri noi.
Pentru inscrieri la sesiunile din 3 si 5 martie (mai sunt doar cateva locuri!) trimiteti un email la dana@urbankid.ro si vizitati si pagina de Facebook a evenimentului.