Ingrediente:

  • 1 1/2 caise fără coajă
  • o piersică mare fără coajă
  • 2 linguri de brânză de vaci
  • 50-60 ml lapte
  • o linguriță de miere

Mod de preparare:

Ingredientele se pun în blender împreună și se mixează până obținem o consistență cremoasă și delicioasă. Milkshake-ul se poate servi ca o gustare, alături de biscuiți sau de pișcoturi, fiind răcoritor și plin de vitamine.
Vedeți mai multe rețete și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: GoDakshin/ Flickr.com.