Jucăriile LEGO® vor împărți din 26 mai 2016 și mai multă bucurie vizitatorilor mai mici sau mai mari din centrul Comercial City Park Constanța nivel -1! În cadrul City Park Constanța își face apariția un spațiu nou, unde sunt invitați la joacă copiii de orice vârstă.
Este vorba despre un magazin nou-nouț, dedicat în totalitate brandului LEGO, care se adaugă celorlalte cinci deschise până acum în București (AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, MEGA Mall), Ploiești (AFI Palace) și Cluj (Polus City Center). Sașe la număr, așadar, pentru milioanele de copii din România iubitori ai jucăriilor LEGO!
Magazinele Certificate LEGO dețin cea mai mare gamă de produse LEGO din țară, însumând peste 500 de tipuri de seturi de construcție tematice perfecte pentru copii de la 1½ – 99 ani, dar și seturi de construcție LEGO de mai mare complexitate cum ar fi Architecture și Mindstorms. După cum ne-am obișnuit, și în acest magazin vom regăsi, pe lângă seturi de construcție, și produse personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, căni, soluţii de organizare, accesorii pentru birou şi multe altele.
Designul fiecărui magazin este marcă înregistrată LEGO. Pasionații LEGO pot descoperi în magazin și spații de joacă pentru cei mici alături de cele mai noi produse lansate, sau pot construi propria Minifigurină și o pot accesoriza, având posibilitatea de a o cumpară la final.

”Suntem foarte mândri că iubitorii LEGO din România se pot bucura de încă un spațiu dedicat în totalitate universului LEGO. Designul magazinului, produsele exclusive pe care le veţi găsi aici și zonele de joacă vor oferi vizitatorilor o experiență inedită, care susține întocmai idealul brandului LEGO, și anume dezvoltarea creativității copiilor prin joacă.” spune Domnul Petr Břoušek, Country Manager LEGO Romania.

Printre surprizele pregătite pentru deschidere se numără 1000 de cadouri LEGO acordate primilor 1000 cumpărători și un eveniment de construcție ce durează 2 zile. Aşteptăm toţi constănţenii şi nu numai cu mare drag !
 
 
Despre Grupul LEGO
Grupul LEGO este o companie privată, deținută de familia Kristiansen, cu sediul în Billund (Danemarca) și birouri principale în Enfield (S.U.A.), Londra (Marea Britanie), Shanghai (China) și Singapore. Înființat în anul 1932 de către Ole Kirk Kristiansen și având la bază cărămida LEGO® emblematică, Grupul LEGO este unul dintre cei mai mari producători de materiale de joacă din lume.
Ghidată de spiritul său, „Only the best is good enough”, compania se angajează să contribuie la dezvoltarea copiilor și își propune să îi inspire și să îi dezvolte pe constructorii de mâine prin învățare și jucării creative. Produsele LEGO se vând în întreaga lume și pot fi vizualizate și virtual la adresa www.LEGO.com.
Pentru noutăți suplimentare de la Grupul LEGO, informații despre rezultatele noastre financiare și angajamentul privind responsabilitatea, vă rugăm să accesați http://www.LEGO.com/aboutus.
Despre Daco Invest
Magazinele Certificate LEGO din Constanța, București (AFI Palace Cotroceni) și Ploiești aparțin partenerului LEGO Romania SRL – SC DACO Invest SRL. DACO INVEST SRL este o companie cu capital privat românesc, care operează pe segmentul de retail de mai bine de 10 ani. Cu experiență, determinare și înclinare către clienți, DACO Invest SRL a reușit să aducă aproape de consumatori produse de o calitate excepțională.