Ingrediente:

  • 250g unt (1 pachet)
  • 2 lingurițe de miere
  • 250g lapte praf pudră
  • 1 ceașcă mică de migdale
  • 1 ceașcă mică de nuci
  • 1 ceașcă mică de stafide
  • 8 curmale fără sâmburi
  • 1 lingură plină de carob (pudră de roșcove)

Mod de preparare:

Untul se topește împreună cu mierea în “bain marie” până se îngroașă puțin. Apoi se adaugă migdalele, nucile, stafidele, curmalele tocate mărunt și carobul. Se adaugă și laptele praf pudră și se amestecă foarte bine.
Citește cum se prepară ciocolata de casă cu carob și comentează dacă îți place rețeta pe Diversificare.ro.


Diversificare.rovorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: star51112/ Flickr.com.